תופעות לאחר ניתוח ון בניית עצם

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

12/09/2023 | 14:23 | מאת: גני

שלום ! אתמול עברתי טיפול לבניית עצם בהליך כירורגי. היום כתם חום כהה על הלחי באותו המקום(שטף דם ) .נפיחות קלה סבירה.אבל מוטרדת מהעובדה שכשאני נוגעת בסנטר לכיוון הלחי(מקום הטיפול או הזריקות) מיד ובעקביות אני חשה מעין מתיחה קלה בחיבור בין 2 השפתיים.האם יש סיכוי שזה יעבור מעצמו או שלא? הרופא המצוין שלי אינו זמין עד יום חמישי.והוא גם בעיר לא קרובה.מה חומרת התופעות הללו ? (איזור התפרים עצמם במצב סביר ואני לוקחת אנטיביוטיקה. תודה מראש

סביר להניח שאלה תופעות נורמליות לאחר הליך כירורגי מורכב

12/09/2023 | 14:41 | מאת: גני

תודה על ההרגעה.( חששתי מפגיעה בעצב)

חוץ מאנטיביוטיקה את לוקחת עוד תרופות?

13/09/2023 | 00:07 | מאת: גני

לא.לא לוקחת עוד תרופות. כרגע עברו 36 שעות מאז זריקת ההרדמה ,הנפיחות גברה אבל שוב מה שמטריד אותי זה שבנגיעה בלחי מרחק 3 אצבעות מהשפתיים(שזה קרוב למקום הטיפול והזריקה)-אני חשה את הנגיעה בזוית המפגש בין השפתיים למרות שלא נגעתי שם באצבע וכמו כן בשפה התחתונה קרוב למפגש השפתיים צצה מעין שלפוחית לבנה.ואולי רק נדמה לי אבל שם גם חשה תחושת רדימות רקבנקודה מסויימת. מה דעתך ?

13/09/2023 | 00:10 | מאת: גני

ההליך הכירורגי הזה היה בשן 45

בלי לראות ולבדוק קשה לאבחן

מנהל פורום רפואת שיניים