כאבים בשן 37

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

11/09/2023 | 23:26 | מאת: אייל

לפני חודש בצילום שגרתי חור גדול בשן 37. אין כאבים. אמרו שהוא די גדול ומתקרב לשורש אבל עדיין לא שם. עשיתי לפני שבועים וחצי סתימה גדולה בשן. לאחר הסתימה עדיין אין כאבים. ( היה רק רגישות קלה יומיים שלושה לאחר הסתימה ). משום מה התחיל לי אתמול בערב גלים של כאב חד עצבי כנראה בשן הזאת האחרונה. לא היה בצילומים משהו חריג ב 36 ו 35. האם יכול להיות ששבועיים אחרי סתימה של רופא יסודי פתאום יהיה כאב עצבי חד? פתאום יהיה צורך בטיפול שורש? מה עושים? נניח אעשה צילום לא סביר שמשהו השתנה לעומת הצילום של לפני חודש... תודה רבה אייל

כאב שמבשר על טיפול שורש הוא בדרך כלל כאב בעל אופי פועם (כמו דופק) ושמתגבר כשמרכינים את הראש נמוך. בנוסף הייתי בודק רגישות לקור בשן ומבצע צילומים של האזור

מנהל פורום רפואת שיניים