האם אוכל יכול להתקע בשתל?

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

06/09/2023 | 16:03 | מאת: עדי

שלום דר, שאלתי המון שאלות את הרופא שלי היום ושכחתי לשאול את זה. אני מתפדח להתקשר שוב בשביל דבר כזה. יש לי שתל חדש יחסית בפה. שמתי לב שהחלק שרואים על החניכיים הוא כמו ראש של בורג. בבורג רגיל יש כמו + על הראש הבורג , ואצלי יש כמו נקודה קטנה. שאלתי היא- האם אוכל יכול להתקע בנקודה הזאת? מבחינה טכנית אני מניח שכן, אבל אני יודע שבמכתשית של עקירה למשל הדבר הזה לא מדאיג, כי הגוף דוחף את האוכל עם הזמן. מה קורה עם שתל? בנוסף לזה - האם מותר לצחצח (בעדינות) את איזור השתל? הוא בוצע לפני קצת יותר משבוע. תודה!

אוכל שנכנס לראש הבורג הוא חסר משמעות. פשוט תצחצח בעדינות ואל תדאג

מנהל פורום רפואת שיניים