חניכיים לאחר שתלים וכתרים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

05/09/2023 | 22:44 | מאת: ארביו

דוקטור שלום, היום ביצעתי כתרים קבועים (לפני שבוע היה חשיפת שתלים+כתרים זמניים) יש לציין שהייתה דלקת בחניכיים לאחר הכתרים שמתי לב שהחניכיים לא "מכסות את השתל" לטענת הרופא החניכיים צריכים "לרדת" חזרה מנסה להבין האם יש היגיון בזה מצרף תמונות https://postimg.cc/gallery/Z4Y7mqw אודה לתשובתך

לא נראה לי שעם הזמן יהיה שינוי. לפני כמה זמן עשו לך את השתלים?

05/09/2023 | 22:54 | מאת: ארביו

השתלים עצמם לפני כשנה + (הרמת סינוסים וכו)

05/09/2023 | 22:55 | מאת: ארביו

כתרים קבועים- היום

אם תוך שבוע לא יהיה שינוי לך לרופא לביקורת

05/09/2023 | 23:02 | מאת: ארביו

מה דעתך דוקטור? בדרך כלל כששאלתי האבחנות שלך היו מדוייקות האם ייתכן שבגלל דלקת חניכיים באזור החניכיים ככה ויתכן שזה יסתדר?

בדרך כלל כשחניכיים מבריאות הן עלולות להתכווץ ואז הפער בין החניכיים לבין הכתרים עלול לגדול. לכן תמתין שבוע ותראה אם חל שינוי לטובה

מנהל פורום רפואת שיניים