אחרי טיפול שורש ולקראת מבנה וכתר

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

01/09/2023 | 12:28 | מאת: חיים לוין

שלום לפני חודש וחצי הייתי אצל אנדודונט לביצוע טיפול שורש 2 שיניים טוחנות אחת למעלה אחת למטה. מאז היינו חודש בנסיעה משפחתית לחול וחזרנו עכשיו. יש תור לרופא השיניים שלנו למבנה וכתר רק אחרי סוכות עד אז הוא בקושי נמצא. 1. האם זה בעיה שייקח חודשיים וחצי מסיום שורש טוחנות עד לביצוע המבנה? 2. האם יש משהו שאני יכול לעשות כדי למנוע נזק בינתיים? תודה רבה

להימנע מאכילת מזון קשה ולצחצח בקפדנות

01/09/2023 | 15:05 | מאת: חיים לוין

תודה רבה אז כשאגיע לטיפול שייצא חודשיים וחצי אחרי סיום האנדודונט, איך אפשר לדעת שלא היתה פגיעה מסוימת ואז אם אעשה מבנה וכתר זה יחזיק פחות טוב?

הרופא יבדוק ויצלם ואז יחליט אם הכל כשורה

01/09/2023 | 16:21 | מאת: חיים לוין

תודה רבה עזרת לי מאוד. סליחה ששואל עוד שאלה אם כשהרופא יבדוק יראה שיש איזה שיבוש בשן של הטיפול שורש בגלל שלקח זמן עד המבנה אז השן אבודה? או צריך לעשות שוב את כל הטיפול שורש מחדש? ( שזה גם לא קל ) או שזה משהו שהוא יכול לפתור בקלות תודה

צריך לודא שהסתימה הזמנית לא נפלה, שהמקום לא הזדהם ושאין צורך לבצע שוב טיפול שורש

מנהל פורום רפואת שיניים