כתר ותיק של 20 שנה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

25/08/2023 | 09:35 | מאת: אביתר

שלום בן 50 יש לי בשן טוחנת עליונה כתר ישן בן בערך 20 שנה. בדרך כלל אני מנקה רק עם קיסם. אבל ניסיתי באחרונה חוט דנטלי. לפני כשבועיים ניקיתי שם עם חוט והמעבר צר ונתקע החוט וקצת משכתי די בכח. בשבוע האחרון אם מעביר חוט או קיסם ספציפית ליד השן עם הכתר מרגיש איזה טעם תעשייתי כזה. אולי משהו מהחומר של הכתר התחיל להתפרק? מה דעתך? כתר יכול להוציא טעם אם נוגעים בו? ( בעבר לא הוציא טעם ) תודה

יכול להיות שהוא מתחיל להשתחרר מהדבקה, וזה מתכון לעששת. רצוי ללכת לרופא לבדיקה וגם לבצע צילום נשך

25/08/2023 | 12:41 | מאת: אביתר

תודה רבה וואו איזה מבאס. סליחה ששואל עוד 1. האם יכו ל להיות שבגלל שמשכתי חזק עם חוט אז זה פגע בכתר? 2. אם הכתר מתחיל להשתחרר אז צריך לעשות טיפול שורש מחדש? או לשים מבנה וכתר מחדש? תודה רבה

צריך בסהכ לנקות ולהדביק שוב את הכתר

25/08/2023 | 12:49 | מאת: אביתר

אה מעולה!! תודה וסופש נעים

רפואה שלמה

מנהל פורום רפואת שיניים