שאלה בעניין משחת שיניים ואפליקציית פלאוריד

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

24/08/2023 | 16:14 | מאת: מיכל

שלום ד"ר נוימן! מה דעתך על שימוש קבוע במשחת tooth mousse? רקע: בעשור החמישי לחיי, כל הטוחנות לאחר טיפולים בשל עששת מרובה (כולל טיפולי שורש ועקירות), וכן טיפולים שעברו חלק מהשיניים החותכות בשל נגעי עששת. אציין שהזנחתי במשך שנים רבות מאד את הטיפול בשיניים (לא ביקרתי לטיפולים תקופתיים אצל רופא שיניים ולא ביצעתי טיפולי שיננית סדירים, לכן השיניים היו במצב שהצריכו טיפולים מסיביים לשיקום. כיום מקפידה על ביקורות סדירות וטיפולי שיננית תכופים). האם שימוש קבוע במשחה הזו יכול להפחית סיכון לעששת? ושאלה נוספת: מידי שלושה חדשים מבצעת טיפול יסודי אצל שיננית, כדי לנסות להפחית את הסיכון לעששת ואת ניקיון הפה, האם כדאי לבקש שתשים אפליקציית פלואוריד בסיום הטיפול?

אין מניעה משימוש יום יומי ב tooth mousse. כפות פלואור לאחר טיפול שיננית יכולות להקטין סיכון לעששת

מנהל פורום רפואת שיניים