כאבי שיניים אחרי טיפול שורש

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

19/08/2023 | 13:23 | מאת: שיר

שלום ד"ר, אחרי צילום סטטוס ובניית תוכנית, עברתי טיפול שורש( לפני 3 שבועות). כרגע נמצאת עם סתימה זמנית ומחכה למבנה. בשבוע האחרון התחילה לכאוב לי אותה השן כאשר אני אוכלת מתוק. השיניים ליד עם סתימות שנבדקו לפני תחילת הטיפול והכאבים מגיעים מהשן שעברה טיפול. יכול להיות שפספסו בצילום ובבדיקה חור בשן ליד? יוכל להיות שטיפול השורש לא נעשה כראוי? לפני הטיפול לא כאבה לי כלל השן, רק עכשיו התעוררו הבעיות. מה זה יכול להיות? אשמח לעזרתך 🙏

שן שעברה טיפול שורש לא יכולה לכאוב ממתוק על כן יש לחפש את הסיבה בשיניים הסמוכות. או שיש חור או שהכאב בגלל נסיגת חניכיים

19/08/2023 | 13:53 | מאת: שיר

תודה על תשובתך. ברשותך יש לי שאלת המשך, יכול להיות שבצילום פספסו חור שדורש טיפול שורש?

הכל יכול להיות....כשיש ספק לכי לרופא נוסף לקבל חוות דעת נוספת

מנהל פורום רפואת שיניים