הבדלים בין טיפולי שיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

09/08/2023 | 12:54 | מאת: עומר

שלום טיפול שורש לפני חצי שנה טוחנת תחתונה האנדודונט השתמש בלייזר ושם לי משקפיים מיוחדים טיפול שורש אתמול אצל אנדודונט אחר שן טוחנת עליונה לא היה שימוש בכלל בלייזר מה יכולה להיות הסיבה שהוא לא השתמש? האם יותר טוב עם לייזר או בלי לייזר? תודה רבה

הוא לא השתמש בךייזר אלא שם סתימה זמנית שמקשים אותה עם אור ממנורה מיוחדת

09/08/2023 | 13:50 | מאת: עומר

תודה לגבי האור עם המנורה הכתומה זה לסתימה זמנית זה כולם השתמשו. אבל אחד האנדודונטים אמר במפורש שעושה לי משהו עם לייזר זה לקח כמה דקות ושמו לי משקפי מגן מיוחדים על העיניים שלי במקום המשקפיים שלי תודה רבה

אולי הוא חיטא את התעלות עם לייזר.

09/08/2023 | 15:36 | מאת: עומר

כן זה בדיוק מה שהוא אמר חיטוי התעלות בלייזר. קראתי שזה מחסל את החיידקים כמעט ב 100 אחוז לעומת טיפול בלי לייזר שרק 50 אחוז. עד כמה זה מהותי? האם רופא שורש בלי לייזר סיכוי הרבה יותר גבוה שעוד כמה חודשים שוב תהיה דלקת? תודה

אני לא חושב שיש לך סיבה לדאוג

מנהל פורום רפואת שיניים