מניעת חורים, איטומים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

02/08/2023 | 20:24 | מאת: נמרוד

שלום אני בן 54. בשנים האחרונות ריבוי מקרי עששת ואף טיפול שורש למרות שמקפיד לצחצח ולנקות עם חוט. אולי בגלל קצת יובש בפה. אולי קשור גם במחלת קרוהן. הבן שלי בן 15 היה אצל רופא שיניים ילדים שעשה לו איטומים כדי למנוע חורים. האם אפשר וכדאי לעשות איטומים גם בגיל 54 כדי למנוע חורים? תודה

כמובן אפשר גם בגילך לבצע איטומים.יובש פה מעלה סיכון לחורים. ניתן להשתמש בתחליף רוק. כמו כן רצוי להשתמש במשחת שיניים שמכילה פלואור ולפני השינה לשטוף עם מי פה שמכילים פלואור

02/08/2023 | 21:22 | מאת: נמרוד

תודה מה הכוונה משחת שיניים המכילה פלואור? האם לא כל משחת שיניים רגילה כמו קולגייט מכילה פלואור?

קולגייט טוטאל מכילה פלואור. יש משחות שונות ללא פלואור

02/08/2023 | 21:55 | מאת: נמרוד

תודה רבה יש לנו בבית קולגייט רגולר ( האדום הרגיל ) לא טוטל. על המשחה כתוב שיש סודיום מונו... יון פלואור 1,000 PPM סודיום פלואוריד ון פלואור 450PPM האם משחה שכתוב עליה ככה זה אומר מה שהתכוונת שזה משחה עם פלואור? יש מינוני פלואור רצויים? תודה רבה

המשחה בסדר גמור

מנהל פורום רפואת שיניים