שן קדמית לילדה בת 7.5

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

27/07/2023 | 15:26 | מאת: חן אביטל

שלום , הבת שלי כשהייתה קטנה בסביבות גיל 4 קיבלה מכה בשן הקדמית שלה - השן הפסיקה לצמוח והאפירה מעט . אך לא נפלה . לפני כחודשיים נפלה לה השן הזו ( היא בת 7.5) ועד היום אין אפילו סימן לשן חדשה שצפויה לצאת במקום וזו שלידה נפלה וכן יש שן מבצבצת מתחת... . מה עושים במצב כזה ? אני ממש בלחץ שהילדה תישאר ללא שן קדמית . אודה לתגובתכם בהקדם

יש לבצע צילום של האזור כדי להבין היכן נמצאת השן הקבועה ומה מצבה והאם היא בעמדת בקיעה. איפה אתם גרים?

27/07/2023 | 16:25 | מאת: חן אביטל

מאשקלון , מה יכול להיות שהעצב נפגע ולא תצא שן חדשה ? ונצטרך לעשות בגיל כזה שתל ??? זה מה שמפחיד אותי

אתם הולכים רחוק מידי בפחדים. לכו לבצע צילום פריאפיקלי של האזור

27/07/2023 | 18:19 | מאת: חן אביטל

תודה רבה ☺️ . אני צריכה הפניה של רופא שיניים כדי לבצע צילום כזה ? או לגשת לאחד ממכוני הצילום ופשוט לבקש את הצילום שציינת ?

לפעמים נדרשת הפניה אבל את יכולה להשתמש בשמי ולהגיד שביקשתי צילום פריאפיקלי של האזור של השן הזאת

27/07/2023 | 19:09 | מאת: חן אביטל

תודה רבה דוקטור מעריכה מאוד אגש לבצע

בהצלחה!!

מנהל פורום רפואת שיניים