בליטה בחניכיים מעל שן ליד שן שנעקרה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

22/07/2023 | 16:45 | מאת: בני

שלום. לפני כחודש עקרתי את שן 17 ונשארה לי בליטה קשה לבנה וקצת כואבת מעל שן 16 חזרתי לרופא המטפל וזה טען כי זה נורמלי ואם רוצים אפשר לטפל. אני לא זוכר שעקרתי שיניים בעבר נוצרו לי בליטות בשיניים ליד. השאלה שלי היא ראשית ממה זה קרה ושנית איך מטפלים בדבר כזה? שואל כי הרופא לא כל כך בעניין להרחיב בנושא. מודה לך מראש

חובה על הרופא המטפל ךהסביר לך את מצבך ! בהעדר בדיקה וצילומים אינני יכול לדעת מה מהות הבליטה

מנהל פורום רפואת שיניים