צחצוח שיניים, חורים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

22/07/2023 | 11:52 | מאת: ליאת

שלום אני מצחצחת בערב יסודי 2 דקות ומעבירה חוט. בבוקר צחצוח של דקה בלי חוט. בגלל שיש חורים אני רוצה עוד לשפר אבל כמעט ואין לי זמן עובדת, ילדים קטנים ועוד ועוד. שאלה. אם במהלך היום אני אוסיף עוד פעמיים ביום אחרי שאוכלת נניח בצהריים ואחהצ צחצוח קצרצר של 20-30 שניות לעבור עם המברשת ומשחה זריז על השיניים עם משחה ולשטוף יש לזה ערך ? תודה

רצוי פשוט לשטוף את הפה אחרי מזון או משקה מתוקים, ובערב לפני השינה שטיפה עם מי פה שמכילים פלואור

מנהל פורום רפואת שיניים