כתר על שתל מוברג שנפל

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

22/07/2023 | 10:53 | מאת: יערה

נפל לי כתר מוברג על שתל. דבר ראשון איך זה קורה בדבק הייתי מבינה כי נשטף וקורה אבל בהברגה איך קורה ? דבר שני מאז שנפל מציק ואפילו כואב קצת האם זה אמור ככה להרגיש ? ועוד שאלה שנפל רק הכתר עם החור רואה , האם היה איזה בורג שמחבר בין השתל לכתר כי זה לא נפל , או לא רואה אחת מהאופציות ? ומה הפרצדורה של כתר מוברג צריך אילו שינויים בגלל שלא החזיק כדיי שהכתר יתאים , איך הנחזרה הולכת, תודה.

כתר מוברג מתחבר לשתל עם בורג ולא עם דבק. לפעמים ההברגה לאט לאט נפתחת והכתר נופל. לכי לרופא שלך והוא יבריג אותו חזרה למקומו

22/07/2023 | 12:00 | מאת: יערה

וזה שיש קצת כאב במקון הגיוני ? ולא היה צריך עם הכתר גם צריך להיות בורג עליו ? תודה ויש מה לעשות כדי שלא עוד פעם ?

כשהכתר לא מגן על החניכיים אז יש כאב קטן במקום.כתר מוברג מידי פעם יכול להשתחרר

מנהל פורום רפואת שיניים