כאבים נסבלים לאחר טיפול שורש

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

22/07/2023 | 09:59 | מאת: דוד

שבת שלום ד"ר.אני חודש לאחר טיפול שורש בשן 26 עם סתימה זמנית ללא מבנה וכתר.הטיפול נעשה אצל מומחה לטיפולי שורש.יש לי כאבים בנקישה ואם אני אוכל משהו ממש קשה.בצילומים ובדיקה אצל 2 רופאים נטען שהכל בסדר לחלוטין ויש לבצע מבנה וכתר שיפתרו את הבעיה מאחר והשן חלשה.משהו אומר לי שיש בעיה אחרת ואני הולך לטיפול שווא.הלכתי לרופא שלישי שטען גם את אותו דבר.האם אתה מכיר תופעה כזו שמבנה וכתר פותרים בעיית כאבים? אשמח לתגובתך

כאב בנקישה על השן, חודש אחרי טיפול שורש, עלול לרמז או על ץעלה נוספת שלא טופלה, או על סדק בשן, או על נקודות מגע לא תקינות עם השיניים שגובלות בשן הזאת וכתוצאה מכך דחיסת מזון. יש לשלול את כל האפשרויות

מנהל פורום רפואת שיניים