הבדלים בין רופא שיניים כללי למומחה לשיקום הפה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

21/07/2023 | 22:50 | מאת: י ס

אני מבין שרופא שיניים כללי יכול לבצע את כל הטיפולים וכל הענף הוא די פרוץ , כאשר יש מומחה לשיקום הפה שקיבל הסמכה של מומחה ממשרד הבריאות היות ולמד תחום מומחיות בשיקום הפה . האם לרופא שיניים כללי מותר להציג עצמו כ- "מתמחה בשיקום הפה " , כשלמעשה הוא מוסמך כרופא שיניים כללי ואיננו בלימודי התמחות , אשמח להבהרה . תודה

אתה צודק יש בהגדרה "מתמחה" משום חשד להטעית הציבור שאינו בקיא בדקויות. היו שנים שמשרד הבריאות היה מתרה באלה שכתבו כך. בשנים האחרונות המשרד לא ממש פועל נגד אלה שמטעים או פועלים בניגוד לחוק.....

מנהל פורום רפואת שיניים