צחצוח, סוכר, חורים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

19/07/2023 | 21:25 | מאת: נעם

בן 47 אני שותה 3 פעמים ביום תה עם 3 כפיית סוכר ובנוסף פעמיים ביים משקה ממותק. ככה כבר כ 4 שנים ופתאום הופיעו הרבה חורים למרות שמצחצח בבוקר ובערב וגם חוו בערב. שאלה אם כל פעם אחרי שתית תה עם סוכר או משקה ממותק שזה 5 פעמים ביום אני מיד אצחצח שיניים עם מברשת ומשחה צחצוח זריז כ 45 שניות האם זה רוב הסיכוי ימנע את התפתחות החורים? לפני השנה כמובן גם צחצוח של 2 דקות וחוט תודה

אחרי כל שתיה של משקה ממותק אכן יש לשטוף את הפה כדי לסלק את הסוכר מחלל הפה

19/07/2023 | 21:31 | מאת: נעם

תודה ורוב הסיכוי שזה יפסיק את יצירת המון חורים?

סיכוי טוב

מנהל פורום רפואת שיניים