כאב שהתגבר לאחר טיפול

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

14/07/2023 | 18:30 | מאת: כאב שהתגבר לאחר טיפןל

שלום אני בת 38 לפני חןדש החלו כאבים חזקים בשן טוחנת תחתונה מימין בצילום צורך בטיפול שורש מפגש ראשון הרופא ניקה את הכל ומאז פסקו לגמרי הכאבים השבוע הייתי במפגש שני הרופא הוציא שני שורשים מורכבים ואמר שיש עוד אחד אבל לא הספקנו לסיים. מפגש הבא עוד שבועיים אמור לסיים ולשים סתימת שורש. משום מה אחרי הטיפול האחרון יש כבר 4 ימים כאב שאפילו הלך והתגבר. לא כאבים חזקים מאוד אבל יש כאב מה יכול להסביר את זה שאחרי הטיפול ראשון שבועיים בלי כאב ועכשי אחרי טיפןל שני יש כאב כבר כמה ימים שהולך ומתחזק תודה

הכאב נובע מעצם ה"חיטוט" בשן. נסי לקחת במהלך סוף השבוע כדורי advil. כל שש שעות וראי אם חל שיפור

מנהל פורום רפואת שיניים