תזוזת שיניים אחרי עקירה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

14/07/2023 | 16:50 | מאת: עמית

שלום ד"ר. לפני כחצי שנה בערך עקרו לי את שן מס' 47. ביצוע השתל מתעכב וכרגע אני מחכה, כנראה שיבוצע רק בעוד חודש או חודשיים. קראתי שאחרי זמן מסויים תיתכן תזוזה של השיניים בעקבות השן החסרה. יש לי מספר שאלות בנושא: 1) אחרי כמה חודשים מהעקירה רואים תזוזה של שיניים בדרך כלל? 2) איזה שיניים עלולות לזוז? האם זה יכול להשפיע על השיניים הקדמיות?

אחרי עקירת שן 47, שן הבינה, אם קיימת יכולה לפעמים לנטות קדימה. גם שן טוחנת עליונה לעיתים נדירות יכולה לנסות לצמוח אל הרווח בלסת התחתונה. אין לזה שום השפעה על השיניים הקדמיות

מנהל פורום רפואת שיניים