זריקה לתוך השן

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

13/07/2023 | 13:55 | מאת: איילה

שלום האם זריקות עם פריפרס יותר כואבות מזריקת הרדמה רגילה של תחילת טיפול? אם נניח צריך תוך כדי סתימה בשן טוחנת מדי פעם להכניס עוד חומר הרדמה עם פריפרס זה יותר כואב? תודה

זה קצת כואב אבל בהחלט נסבל

13/07/2023 | 14:18 | מאת: איילה

תודה ואם הרופא שם לי זריקה רגילה בתחילת הטיפול ותוך כדי טיפול מזריק בפריפרס עוד כמה פעמים כי לא מספיק עזר האם זה יותר מסוכן מאשר בבת אחת בתחילת הטיפול יותר? סיכון של יותר נזק לרקמות הרקות ולעצבים? מדובר בהזרקה לשן טוחנת ( לא הזרק של כל הלסת ) תודה

זה לא מסוכן כלל ואם זה אחרי שהרדים את הלסת אז גם לא יכאב

מנהל פורום רפואת שיניים