חומרי הרדמה בסתימה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

11/07/2023 | 19:47 | מאת: אלי ד.

שלום היתי אצל רופא שיניםי. בצילום יש חור ממש גדול שעדיין לא הגיע לשורש אבל עלול להגיע תוך כמה חודשים הומלץ סתימה גדולה שן 37 אני לא יכול זריקה עם אדרנלין הגבתי רע מאןד בעבר. עושים לי רק זריקות מפיקיין. בנוסף עשו לי לפני שנה זריקת מפיקיין לשן תחתונה שהרדימה לי את הלשון למשך שעות והיה מלחיץ ולא רוצה זריקה שמשפיעה על הלשון. האם אפשר לעשות סתימה גדולה בשן 37 רק עם זריקות מפיקיין שהן לשן עצמה בלי להרדים את כל הצד? אלא רק זריקה כמו שעושים זריקות מקומיות לשן עצמה ואז קצת השפה רדומה . עשו לי כזאת בשן טוחנת עליונה רק מקומי לשן. תודה רבה

בשן טוחנת תחתונה מרדימים את כל הצד, שפה ולעיתים לשון ואין ממה להילחץ. טוב שמשתמשים עם מפיבקאין

מנהל פורום רפואת שיניים