מרפאת שיניים מיטת טיפולים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

07/07/2023 | 23:21 | מאת: גלעד

שלום בן 57 סובל מבעיות כאב גב וצוואר קשות. היה לי רופא שיניים עם מיטת טיפול יחסית נוחה אבל הוא יצא לפנסיה. הלכתי לפני חודש לרופא חדש במשך 20 דקות היה לי ממש קשה בגב ובצוואר ואחכ כמה ימים כאבי גב קשים והקרנה לרגליים. הוא הפנה אותי לטיפול שורש. אצל הרופא שורש המיטה היתה הרבה יותר נוחה ולא יצאתי "מפורק" בגב וברגליים כמו אצל הרופא שינים הכללי שאמור לחזור אליו. האם יש מגוון גדול של מיטות רופאי שיניים? או שיש מעט יחסית דגמים? אם יש מעט חשבתי לשאול את הרופא שורש מה דגם המיטה שלו ולחפש רופא שיניים כללי שיש לו מיטה כזאת... זה קצת מוזר אבל זה משמעותי עבורי תודה

יש לפחות כ 10 כיסאות שונים. חלקם נוחים יותר וחלקם פחות. זה רעיון לשאול את הרופא לדגם הכסא שלו ולחפש רופא כללי עם כסא כזה

16/04/2024 | 15:49 | מאת: רון

יש לי בעיה אצל רופא שיניים המיטה מוטי. כך שהראש למטה והרגליים למעלה .יש לי סחרחורת חוץ מהחרדה שאוחזת בי.איך מתרגלים למנח כזה?

לא נתקלתי אף פעם במנח של ראש נמוך יותר מהרגלים

מנהל פורום רפואת שיניים