סתימה זמנית, טווח ארוך

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

07/07/2023 | 21:08 | מאת: אורי ל.

בן 66. טיפולי שיניים לא קלים לי. לפני 4 שנים היה לי סתימה ענקית שאחרי חודש הפכה לטיפול שורש. שן טוחנת עליונה סמוכה לשן בינה. היו כאבים די חזקים. עשיתי את השלב הראשון של הוצאת השורשים וניקוי ושמו סתימה זמנית. מאז אני מתגלגל ככה כבר 4 שנים עם סתימה זמנית כשלפני כשנתיים החליפו אותה וניקו את המקום, לקח כ 5 דקות. האם אפשר להמשיך להתגלגל ככה שנים עם סתימה זמנית? יש איזה סיכון בזה? תודה

אתה יכול לנסות "להתגלגל" ככה גם הלאה אבל יש להיזהר לא לאכול מזון קשה באותו אזור

08/07/2023 | 00:00 | מאת: אורי ל

תודה רבה משתדל לא לאכול שם דברים קשים. מה יכול לקרות מהעובדה שממשיך עם סתימה זמנית של טיפול שורש? יכול להיןת זיהום משמעותי שיגרום לאבד את השן או שלכל היותר אם יהיה שוב כאב אלך וינקו שוב כמה דקות וסתימה זמנית נוספת? תידה רבה

יכול להיות זיהום ודלקת, ויכול לקרות גם שבר של השן

מנהל פורום רפואת שיניים