שיניים שבורות וחורים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

02/07/2023 | 15:14 | מאת: השחא

מה ההסבר שכל שנה אני עשה טיפול מקיף לשיניים (רוב השיניים כבר עם כתר חרסינה) וזה לא מחיק מעמד ניהיה לי מיד חורים או שנשבר לי כתרים למעשה עין לי שן אחד שלימה (יכול להיות שזה חוסר בוויטמין מסוים?) האם השתלות יהיה טוב

יש לצמצם מזון ושתיה מתוקים ולשטוף את הפה אחרי מזון ושתיה מתוקים. כמו כן יש לבדוק אם אתה לא חורק או מהדק שיניים

03/07/2023 | 10:38 | מאת: השחא

כן אני מהדק שיניים , אבל בכל זאת בגיל 25 עם שיניים כמו אחד בן שישים זה לא נראה לי נורמלי

מנהל פורום רפואת שיניים