טיפול בשיניים, מניעה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

01/07/2023 | 14:32 | מאת: נמרוד

שלום אני בן 60 יש ריבוי חורים בשיניים. אוכל לאורך היום וגם שותה משקאות ממותקים. רציתי לשאול אותך לגבי שני צעדים 1. חשבתי להתחיל לצחצח בנוסף לבוקר ערב גם עוד 2-3 פעמים ביום צחצוח זריז של 30 שניות שרק עובר זריז על השיניים עם מברשת ומשחה ואז לירוק. אולי זה יעזור נגד החורים משתיה ממותקת ומאכלים? 2. הרופאה אמרה שרוב החורים שלי מתפתחים בין השיניים. אני משתמש שנים בקיסם אבל זה לא מגיע לכל המקומות ועם חוט לא מסתדר וגם יש מקומות שקשה להעביר. האם כדאי להשתמש בתכשיר שיורה מים סילון בין השיניים? יש לזה תועלת עודפת על קיסם או סתם לגרגר עם מים? תודה רבה

רצוי לשטוף במים אחרי כל פעם שאתה אוכל או שותה משהו מתוק. בנוסף תשתדל לפני השינה לעבור עם חוט בין השיניים

01/07/2023 | 16:06 | מאת: נמרוד

תודה האם כדאי להשתמש בתכשיר שיורה מים סילון בין השיניים? יש לזה תועלת עודפת על קיסם או על סתם לגרגר עם מים?

המכשיר לא יפתור לך את בעית החורים

01/07/2023 | 16:34 | מאת: נמרוד

אוי אז מה כן? מצחצח פעמיים ביום ועכשיו אוסיף עוד איזה 1-2 צחצוחים זריזים של חצי דקה. קיסם לפני השינה. אם הסילון מים לא יעזור לחורים, ובמיוחד בין השיניים מה כן יעזור? תודה

חוט דנטלי ומי פה שמכילים פלואור

מנהל פורום רפואת שיניים