שטיפת פה עם מי פלואוריד

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

01/07/2023 | 13:07 | מאת: גבריאלה

שלום אני משתמשת במי שטיפה לפה קולגייט לפני השינה. בסיום יורקת את החומר ושוטפת עם מים. אם לא אשטוף עם מים אני חוששת שהחומר יישאר בפה ויכנס לקיבה ולבטן ואולי יעשה לי בחילה אני מאוד רגישה למאכלים וחריף וכו'. 1. האם זה בעייתי אם נכנס לוושט קיבה? 2. יש טעם בכלל לשטוף עם מי שטיפה אם אחרי דקה גרגור אני שוטפת את זה עם מים ויורקת? זה בכלל משפיע לחיוב במשהו? תודה

אחרי שירקת לא נשאר בפה ממש כלום. אז לא יקרה שום דבר לקיבה ולוושט ועדיף אחרי זה לא לשטוף במים

מנהל פורום רפואת שיניים