טיפול שיניים, צוואר

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

18/06/2023 | 14:32 | מאת: אייל ל.

שלום אני בן 54 סובל כבר כמה שנים מבעיות של צוואר תפוס מאוד אחרי תאונה. יש לפעמים ספזמים שגורמים לכאבי ראש. בזמן התקף צוואר תפוס אחת לכמה שבועות אני לוקח קצת אסיול ליומיים שלושה ( מעדיף לא מעבר לזה כדי לא להתמכר ) ומשככי כאב. אמור לעבור טיפול שורש כשעה. זה קשה לי לפתוח את הפה וגם בצוואר. זה גם מכניס אותי קצת לסטרס. האם אפשר לקחת 2 מג אסיול לפני טיפול שיניים? זה משפיע משהו על זריקת ההרדמה? יכולה להיות איזה שהיא בעיה? תודה

אין שום בעיה לקחת שני מיליגרם אסיוול. זה לא מתנגש עם זריקת ההרדמה

מנהל פורום רפואת שיניים