שטיפה עם פלואוריד

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

18/06/2023 | 00:32 | מאת: גיל

שלום גיל 49. בגלל ריבוי חורים בשיניים הומלץ לי להשתמש במי שטיפה עם פלואוריד. לקחתי בעבר תרודנט יומיים וגרם לחודש שלם של יובש. כמו כן היה עוד איזהשטיפה שגרמה ליובש ובכלל אני סובל לפעמים מתקופות של יובש בפה שהוחמר באחרונה. האם תוכל לתת דוגמאות של מי שטיפה פלואוריד שפחות סביר שיגרמו ליובש? והאם אחרי היריקה אפשר לשטוף עם מים או להשאיר את החומר בפה כשהולך לישון?

תרודנט אינו מכיל פלואוריד ולא נועד כלל לשימוש יום יומי ! יש הרבה שטיפות פלואור כגון קולגייט, אקווה פרק, ליסטרין ועוד. רצוי לא לדטוף את הפה עם מים אחרי שטיפת הפלואור כי זה מפחית מאפקט הפלואור

מנהל פורום רפואת שיניים