הפסקת טיפול שיניים באמצע

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

17/06/2023 | 18:29 | מאת: איילה

שלום אני צריכה לעבור טיפול שיניים. סובלת ממחלת קוליטיס ובתקופה לא טובה. יש לי התקפים של שלשולים משמעותיים. רציתי לדעת מה קורה אם אני מתחילה לעשות טיפול שורש וכל השורשים חשופים ויש את הכיסוי הזה על הפה ובאמצע הטיפול חייבת תוך דקה לרוץ לשירותים ומתחיל גל שעלולה להיות אפילו חצי שעה בשירותים. האם זה לא מסוכן לצאת באמצע הטיפול בלי שהספיקו לסגור את המקום? כמה זמן לוקח לסגור באמצע טיפול של השורשים? תודה

כמובן שלצאת לשירותים באמצע הטיפול זה לא אידאלי, אבל גם לא נורא. ניתן לשים סתימה זמנית

18/06/2023 | 12:12 | מאת: איילה

תודה רבה באמצע טיפול שורש אם צריך מהר סתימה זמנית בשביל לגשת לשירותים כמה זמן לוקח להכין את הסתימה הזמנית הזאת? ( משהו שיוכל להחזיק כמה שבועות עד התור הבא ) תודה

עשר שניות

מנהל פורום רפואת שיניים