שתל בקשה לדעתך.תודה...

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

17/06/2023 | 11:51 | מאת: דנה

שלום. אשמח לדעתך. נעקרו לי שיניים טוחנות 26,27,37. עלי לעשות שם שתלים. מה דעתך על ויתור של שתלים 27,37? כמובן כדי לחסוך כספית. אשמח לדעתך בנוגע לתיפקוד עם טוחנת אחת בלבד , בצד ימין, בשתי הלסתות.והאם יש השלכות כלשהן על העניין. תודה

אין כל פגיעה בתפקוד אם לא יבצעו שתלים בעמדה 27/37

03/07/2023 | 09:55 | מאת: דנה

תודה רבה על המענה. אבקש לדייק את שאלתי. מה מומלץ יותר לעשות 3 שתלים לכל השיניים או לוותר על טוחנת אחרונה בכל לסת? אני ממש מבולבלת. וחוששת. יש לציין כי עלי לעשות גם הרמת סינוס, לא יודעת אם זה משנה את התמונה. שאלתי אם התיפקוד אכן טוב עם טוחנת אחת והאם לא אמצא את עצמי לא מצליחה לאכול בצד הזה, אם אוותר על טוחנת אחרונה בכל לסת. המון צודה על התייחסותך

הרי כתבתי כברשאין מניעה שלא לבצע שתלים ב27/37. לא יהיה כל בעיה בתפקוד

מנהל פורום רפואת שיניים