מרידול

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

11/06/2023 | 23:33 | מאת: שלום

שלום רב, 1. האם משחת השיניים מרידול מכל הסוגים שלה מכתים את השיניים כי קראתי שיש שם חומר בשם סנטאוס פלואריד? 2. האם מי פה מרידול לחניכיים מגורות מכתים את השיניים? אם כן, כיצד ניתן להימנע מכך? 3. אני עושה פעמיים בכל שבוע ( בסוף שבוע) מי פה מרידול לחניכיים מגורות כי מי פה יומיומי לא הכי טוב לי. האם גם כך אקבל את יתרונותיו של מי הפה? 4. מוצרי מרידול מכילים נענע או מנטה? תודה.

1. למיטב ידיעתי לא. 2. למיטב ידיעתי לא. 3. סביר להניח שכן. 4. לא יודע.תסתכל על המרכיבים באריזת המוצר

מנהל פורום רפואת שיניים