חוות דעת לטיפול שורש

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

06/06/2023 | 08:56 | מאת: דניאל

שלום וברכה ד"ר נוימן ובוקר טוב מצו"ב צילום של השיניים. אני מקוה שזה מספיק ברור אני מנסה להשיג את המקור במייל ואז יהיה יותר ברור הייתי אצל רופא והוא רואה 2 ט.ש. בשן 35 ושן 25. בפירוט הטיפולים הוא הוסיף ניתוח הארכת כותרת בשן בשתי הדיניים האלו שמייקר את הטיפול בעוד כמה מאות שקלים לשן. 2 שאלות ברשותך 1. לגבי שן 35 אכן יש לי כאבים, אבל בשן 25 אין שום כאב. האם לדעתך יש שם ט.ש. 2. מה זה הארכת כותרת השן ולמה פעם ראשונה שמישהו מציע לי לעשות את זה בט.ש. ועוד בשתי השיניים. זה לא מיותר?! תודה רבה רבה

06/06/2023 | 08:59 | מאת: דניאל

מצורף הקישור של צילום השיניים https://postimg.cc/gallery/jD29hW6

על סמך צילום כל כך מטושטש לא ניתן לבצע אבחנה. נסה להשיג את המקור הדיגיטלי

מנהל פורום רפואת שיניים