כאב כשמשחררים את הנגיסה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

05/06/2023 | 17:54 | מאת: אלג

שן קדמית שיש טיפה עומס סגרי מהשן למטה מה שנקרא פרמיטוס וכרגע אין לזה מענה , השן עצמה לא כואבת ואין בעיה אבל בזמן האחרון כשאני נוגס על אצבע לדוגמה ומשחרר את הנגיסה אז בשחרור יש כאב רגעי כזה שחולף , רנטגן תקין ואין עששת , השן עצמה מסויידת ככה שאין רגישות לחום וקור , רק כאב בשחרור מנגיסה בכאב שבא והולך ואחכ גם בא והולך ללא נגיסה עד שזה נראה , זא הכאב לא קבוע , השאלה אם הכאב נובע מהשן עצמה או מהרקמות מסביב , מה יכולות להיות הבעיות האפשריות והאם ניתן לבצע בדיקה מעבר לפרי אפקלי שהיה תקין ?

יש לבדוק אם אין דלקת בקצה השורש של השן ואם אין סדק בשם

06/06/2023 | 13:32 | מאת: יע

או צילום פנורמי ? או שצריך צילום יותר רציני ? כי בצילום פריאפקלי הכל נראה תקין

לך לרופא נוסף שיסתכל

מנהל פורום רפואת שיניים