טעם רע בפה שבוע אחרי עקירות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

30/05/2023 | 08:09 | מאת: עומר

עקרתי את שיני הבינה לפני שבוע ויש לי טעם ממש רע בפה, במיוחד בבוקר אבל זה מלווה אותי לאורך כל היום אני מניח שזה בגלל העובדה שבוצעו עקירות ועדיין יש פצעים עם תפרים? מה אפשר לעשות כדי להקל על זה? האם מותר להשתמש במי פה? יש לי ליסטרין, פוחד שהמגע עם הפצע ישרוף מאוד

ניתן להשתמש במי פה אבל אם בחרת בליסטרין אז נא להשתמש בליסטרין ללא אלכוהול

30/05/2023 | 08:37 | מאת: עומר

הטעם הרע תקין? יש לך המלצה למשהו ספציפי לקנות? יכול לקנות מה שצריך או המלצה אחרת איך להקל על הטעם?

נסה להשתמש במי פה מרידול. הטעם הרע לגמרי נורמלי

מנהל פורום רפואת שיניים