נפיחות בחניכיים מתחת לכתר

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

25/05/2023 | 00:31 | מאת: רותי

שלום לפני 8 שנים עשיתי כתר היו קצת כאבים בזמן לעיסה כאילו שהרופא דחס לי בכוח את הכתר אל תוך השן מזה 3 שנים יש לי נפיחות בחניכיים מתחת לכתר כשאני לוחצת זה מתפוצץ כמו חצ'קון ושוב מתנפח אחרי אוכל וכל פעם גשאני לוחצת זה מתפוצץ מרוב שלחצתי ופוצצתי אני מתחילה כבר לראות את השן שמעליו הולבש הכתר הייתי אצל רופאת שיניים עשיתי צילום אמרה שיש לי דלקת ונתנה לי אנטיביוטיקה ושצריך גם השתלה כי כבר עברתי טיפול שורש יחד עם הכתר ואי אפשר לעשות טיפול שורש פעמיים ככה הסבירה לי הרופאה אני ממש לא רוצה השתלה אפשר להציל את השן ולהרכיב כתר חדש? 7

לכי למומחה לטיפולי שורש שיבדוק אם ניתן לחדש את טיפול השורש ויראה אם אין סדק בשן

מנהל פורום רפואת שיניים