תחושה שונה עם כתרים בלסת עליונה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

20/05/2023 | 19:25 | מאת: יניב

שלום ד"ר, כחלק מטיפול אסטטי החלפתי את 6 השיניים הקדמיות בלסת העליונה בכתרים זרקוניה (3 ימין/3שמאל). התוצאה יפה ואסטטית אבל אני מרגיש שהכתרים נמצאים יותר קדימה מהשיניים המקוריות. שאני סוגר את הפה 2 הקדמיות נוגעות בחלק הפנימי של השפה התחתונה וזה די לא נעים ומעצבן. השאלה שלי האם זה תקין וצריך רק להתרגל לתחושה או שזו בעיה מכך שהמידות/ייצור לא תוכננו טוב ? כרגע הן מודבקות זמנית כי ביקשתי לחוות אותן שבוע לפני הדבקה סופית (לקח מניסיון העבר) תודה רבה

אם עם הכתרים, הסגירה שונה ממה שהיה לפני הטיפול אז יתכן שמשהו בתכנון ובביצוע לא תקין

20/05/2023 | 19:35 | מאת: יניב

תודה

20/05/2023 | 23:33 | מאת: יניב

בהמשך למה ששאלתי, הכתרים החדשים גם מסודרים יפה על אותו 'קו' כמו יישור שיניים (לא כמו השיניים המקוריות שלא היו על אותו 'קו'). יכול להיות שבגלל זה הן קצת יותר קדמיות ? בערב שאלתי מישהי שעשתה למינציה בשיניים הקדמיות והיא גם אמרה לי שזה שזה נגע לה בחלק הפנימי של השפה התחתונה, אבל אחרי שבוע היא התרגלה לזה וזה כבר לא מפריע לה

בהחלט יכול להיות שהיות וסדרו והעמידו את השיניים בצורה אסטטית יותר אז יש מגע עם השפה.

מנהל פורום רפואת שיניים