אוכל שנתקע בין שתל לשן ליד

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

19/05/2023 | 15:18 | מאת: אליקו

שלום דוקטור, מאז שהרופא שם לי את הכתר על השתל (שן טוחנת לשעבר) מרגיש שכל פעם שאני אוכל נתקע שם מעט אוכל על "בין" החניכיים לכתר ובין הכתר לשן סמוכה האם זה אמור להיות ככה? איך אפשר לבדוק בבית האם משהו שם לא תקין?

19/05/2023 | 15:36 | מאת: אליקו

יש לציין כי כל פעם שאני מעביר בין הכתר לשן קיסם יוצא שאריות של אוכל

מעצם השיקום על שתל בסמוך לשן טיבעית יהיה מרווח בין השיניים. טוב שאתה מקפיד לנקות שם. יש בבתי המרקחת קיסמי שיניים מברישים (בצבע כחול) . תנסה למצוא ולהשתמש

19/05/2023 | 17:54 | מאת: אליקו

דוקטור תודה על תשובתך האם הכתר לא אמור להיות צמוד ל2 השיניים כך שאוכל לא יכנס? הכתר הקודם נפל לי ואני לא זוכר שבתקופתו היה נכנס אוכל בין השיניים

19/05/2023 | 17:58 | מאת: אליקו

מצרף ברשותך תמונות https://postimg.cc/D4nJFs6x https://postimg.cc/grxkXgX3

כשאתה מעביר חוט דנטלי בין השיניים, אתה שומע קליק?

19/05/2023 | 18:36 | מאת: אליקו

טרם ניסיתי מה המצב התקין ומה הלא תקין?

צריך לשמוע קליק משני הצדדים

מנהל פורום רפואת שיניים