כאב בחניכיים מתחת לשן שצריכה להיעקר

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

10/05/2023 | 08:58 | מאת: שי

שלום ד"א נוימן, שן שעברה בעבר טיפול שורש (מצד שמאל למטה) צריכה להיעקר. התור לעקירה בעוד 12 ימים. יש לי כאבים בכל פעם שנוגע עם הלשון בחניכיים, ומתקשה לאכול בצד שמאל. הבוקר גם קמתי עם סחרחורת קשה. האם ניתן להמתין עם העקירה עוד 12 ימים? מה אפשר לעשות להתמודד עם הכאב? האם ללכת למיון? האם לא עלול להיגרם נזק מהמתנה כזו? תודה רבה ובברכה.

בדרך כלל רצוי לעקור בהקדם, על אחת כמה וכמה כשיש כאב והגבלה בלעיסה. בטווח של 12 יום לא יגרם נזק משמעותי. עם הכאב אפשר להתמודד עם תרופות נגד כאבים בתוספת advil. נסה לראות עם יש רופא שיכול לקבל אותך לפני התור שיש בעוד שבועיים

מנהל פורום רפואת שיניים