בדיקת שיניים שגרתית - מה מחוייבת לכלול

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

05/05/2023 | 16:32 | מאת: nc

שלום ד"ר נוימן! אשמח אם תפרט מה אמורה לכלול בדיקת שיניים שגרתית שנעשית כל חצי שנה? אני שואלת כי טופלתי במשך חיי אצל כמה רופאים והבדיקות ברובן עשו לי רושם קצר ושטחי. לכן רוצה לוודא מה מחוייב בבדיקה זו, על מנת שאוכל לדעת שלא מתפספסים ממצאים חשובים.

כשמתחילים ביקורים אצל רופא חדש רצוי לבצע בדיקה ידנית משולבת עם צילום פנורמי או סטטוס + שני צילומי נשך. לאחר מכן כל חצי שנה ביקורת עם שני צילומי נשך ושיננית

מנהל פורום רפואת שיניים