רוצה לשלוח צילום אך ללא הצלחה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

29/04/2023 | 18:11 | מאת: ליאור

שלום רב דוקטור הייתי רוצה לשלוח צילום שיניים אך לא מצליח יש דרך אחרת שאפשר לשלוח לך??תודה

תסתכל באיזה אפליקציות פונים אחרים מצרפים צילום

01/05/2023 | 07:25 | מאת: ליאור

בהמשך לשיחתנו מבקש ברשותך לבדוק צילום סטטוס מלפני חודש כאבים חוזרים בשן 26 ללא ממצאים. מציין בנוסף כי יש גוש קטן וקשה בסוף החניכיים מעל הקו העצם הקשה אך 2 רופאים טוענים שזה עצם מה שנראה לי לא סביר כי לפני חצי שנה כאב לי ולחצתי על זה ויצא לי מעט מוגלה. אשמח להארה מכיוונך המקצועי. https://ibb.co/VTp0yWd תודה רבה.

לצורך אבחנה יש לבצע צילום נשך של צד שמאל. יש לבצע בדיקת חיות של שן 26. יתכן שבעת ביצוע הסתימה העמוקה בשן הזאת נגרם נזק לעצב

01/05/2023 | 10:54 | מאת: ליאור

תודה על התשובה המהירה. שכחתי לציין שסתימה זו בת 15 שנים לערך.האם זה משנה את הכללים?והאם לדעתך זה הולך לטיפול שורש??

יכול להיות שכן

מנהל פורום רפואת שיניים