אוויר בסינוס לאחר עקירה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

27/04/2023 | 17:36 | מאת: אבי

שלום לך דר נוימן היקר.לפני כשעתיים עקרתי את שן 17 שלא הצלחתי להציל בטיפול שורש.מסתבר שהיו שברים בקצה השורש ולא היתה ברירה אחרת.העקירה היתה קשה מאוד.הרופאה שעקרה מומחית בעלת שם לכירורגיה.לפני התפרים הרגשתי אוויר שנכנס לתעלה.הרופאה ביקשה שאשתה מים לבדוק אם נוזל מהאף אך לא נזל.תפרה ביסודיות את האזור אך עדיין אותה תחושה בנוסף להד קולי מידי פעם. ביקשה לא לדאוג ושזה אמור להיסגר באופן טבעי עקב כך ששורשי השן ישבו בתוך הסינוס.במידה ולא יקרה עד ראשון לחזור אליה ותתפור עמוק יותר לטענתה מה שנמנעת לעשות אלא במצבים של אין ברירה.אשמח להארה בנושא.מציין בנוסף שאני עם כאבים חזקים מאוד אבל בטוח שזה משהו טבעי.זו לא השן הראשונה שאני עוקר אבל הפעם באמת היה קשה.תודה לך מראש כמו תמיד.

אחרי עקירה קשה ברור שיהיו כאבים. מהתאור שלך הכל תקין ואין ממה לדאוג. רפואה שלמה

29/04/2023 | 16:51 | מאת: אבי

שלום שוב דוקטור נוימן היקר. מעדכן שאתמול בסביבות שעות הבוקר שתיתי מים והכל נזל לי מהאף מלווה בכאב.הרופאה קראה לי לבוא פתחה שוב את אזור העקירה טענה שהיה חור של 5 מילימטר ברירית הסינוס מה שגרם לבעיה. שמה פקק קולגן ותפרה בצורה הרמטית ועמוקה יותר....לא היה פשוט יום אחרי יום לפתוח את האזור אבל עברנו זאת.הבעיה נפתרה כמובן שאני עם כאבים שפחותים מאתמול אך עדיין לא נעימים כלל.בנוסף לנפיחות בפנים. הרופאה החליפה מאוקסיפן לאוגמנטין ל 5 ימים. שאלה כללית..תוך כמה זמן אזור העקירה אמור להירפא כליל? תודה מראש על הכל

יקח כמה שבועות להחלים. אתה יכול לקחת advil. זה יפחית כאב ויוריד נפיחות. רפואה שלמה במהרה

מנהל פורום רפואת שיניים