החלפת סתימה עמוקה מאוד

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

26/04/2023 | 07:06 | מאת: רוית

שלום רב, בשן 16 יש סתימת אמלגם ישנה וגדולה, בצילום רואים עששת מתחת לסתימה. הרופא אמר שצריך להחליף את הסתימה. אני חוששת שזה יוביל לטיפול שורש. אני מעדיפה שמומחה שורש יחליף את הסתימה ויעשה כיפוי מוך. האם מומחה שורש עושים את זה? או שזה רק בתחום של רופא שיניים כללי? אודה מאוד לתשובתך.

נסי להתיעץ עם מומחה לטיפולי שורש כי אם במהלך העבודה יוחלט שכיפוי לא אקטואלי, אז המומחה באותה ישיבה יתקדם לטיפול שורש.ככה עדיף

26/04/2023 | 14:32 | מאת: רוית

המון תודה לך.

מנהל פורום רפואת שיניים