התייעצות בבחירת מרפאה לטיפול כללי

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

17/04/2023 | 13:35 | מאת: חיילת משוחררת

שלום, לאחר שחרורי מצה"ל החלטתי לערוך בדיקה מקיפה. לאחרונה ביקרתי במספר מרפאות שיניים. שני רופאים (שעובדים עם קופ"ח) אמרו לי שאני צריכה לעשות 8 סתימות (חלק החלפת סתימות קיימות, חלק בלי הרדמה). ציינו שגם פס שחור קטן בשן יכול להוביל לכאבים ועששת בעתיד וצריך לטפל. מנגד ביקרתי אצל שני רופאים פרטיים שאחד אמר שצריך לעשות סתימה אחת בשן מסוייימת, והשני דיבר על סתימה באותה השן ועל עוד שתי שיניים בקרבתה. בסופו של דבר אני כבר לא יודעת איפה לטפל ועל מי לסמוך. העלות אצל רופא פרטי כמובן גבוהה יותר אך אין זה משנה, העיקר הטיפול המיטבי. חשוב לי לא לגעת סתם בשיניים כדי שבעתיד לא יהרסו. אבקש לשמוע דעתך.

זה באמת מוזר שיש אבחנות כל כך שונות נסי להתעניין בין שכנים וחברים למי יש רופא שיניים מומלץ.

מאד מוזר שיש אבחנות כל כך שונות זו מזו.נסי להתעניין אצל חברים ושכנים אם יש להם רופא שיניים אמין ומומלץ

מנהל פורום רפואת שיניים