שן קדמית רגישה וקצת כואבת במגע

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

16/04/2023 | 20:51 | מאת: אורנית

שלום, בשן קדמית (מס 11) יש לי כל החיים מעין כתם צהוב/חום (כנראה שקיבלתי מכה כשהייתי ילדה). לפני מס שנים נשברה לי מעט השן בקצה ולא עשיתי כלום ולא כאב לי כלל. מאז שהייתי אצל שיננית שהחליטה משום מה ללטש לי את השן התחלתי לסבול מרגישות ולאחר שאכלתי פיצוחים לפני מס ימים בקדמיות השן ממש רגישה ואני לא יכולה לאכול/ לנגוס איתה. מה זה יכול להיות?

צריך לבדוק אם הליטוש הזה לא חשף את שכבת הדנטין שמתחת לשכבת האמאייל החיצונית

מנהל פורום רפואת שיניים