כאב בלסת בפנים ובכלל אנא עזרה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

15/04/2023 | 22:19 | מאת: מלי

ביום ראשון נכוותי מאוכל רותח ונוצרה לי כמו כוויה לבנה עם סריטה מעל אחת השיניים.כאב לי שם והכאיב לי בשיניים באיזור. האיזור החלים והאודם נעלם הכאב המקומי פחת אבל בשלושה ימים האחרונים החחומחי כאבים בלסתןל העליונות והתחתונןת קודם בצד שהיה בן המאורע עכשיו דו צדדי. כןאב לי עדיין באיזור השן שבה קרה המאורע ובהקשה על השן יש רגישות קלה קיימת וכאב כולל ונע בין הלסתןת אני מתה מפחד.קבעתי תור לרופא שיניים חעוש כמה ימים אבל אני בחשש גדול. דרך אגב, יש לי בעייה במפרק הלסת ידועה ומוכרת. אנא עזרתך.מלי

לצערי, בהעדר בדיקה וצילומים לא ניתן להעריך מה הסיבה לתחושות שלך

מנהל פורום רפואת שיניים