רווח שנפתח בין 2 שיניים קדמיות תחתונות 31-41

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

15/04/2023 | 19:25 | מאת: יעקובי

עשו לי בעבר יישור שיניים שלא הצליח עם טראומה סגרית , לא שם קיבועים . והשיניים הסתדרו עם הזמן . הבעיה היא שבין שן 31-41 הרופא בזמנו שייף ביניהם לפתוח רווח של 0.2 ממ . הרווח נסגר במהלך הטיפול וגם שנתיים אחר כך היה סגור . לאחרונה נפתח טיפה רווח . אמרו לי שלא כדאי לטפל בזה והרווח הזה יסגר עם הזמן כי השיניים התחתונות נוטות להצטופף קדימה . ויש לי באיזור צפיפות . בגינה שייפו בין השיניים . האם יכול להיות שזה יסגר מעצמו ? איך ניתן לפתור בעיית רווח כזה קטן ללא יישור שיניים ?

אני לא יכול למחש אם הרווח יסגר מעצמו בעתיד. בכל מקרה ניתן לסגור אותו בקלות עם חומר סתימה להן

16/04/2023 | 00:45 | מאת: יעקובי

הסרגל של ה 0.15 מ״מ נכנס בקושי אבל החוט דנטלי עובר חלק ויושבים שם שאריות אוכל כל הזמן , האם רופא מסוגל לבצע עבודה כזאת עדינה במיקרו מילימטרים ?

בהחלט ניתן

16/04/2023 | 17:48 | מאת: יעקובי

למייל

מנהל פורום רפואת שיניים