חשיפת שורש - מה הטיפול המומלץ?

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

10/04/2023 | 10:28 | מאת: יעל

מועדים לשמחה! מה הטיפול הטוב ביותר לחשיפת שורש (שן 34) יוצר לי כאב במגע עם השן הן של מתוק הן של קר, בבדיקת רופאים נאמר שזה בשל חשיפת שורש, ולשטוף עם מי פה ומשחה להורדת רגישות, לצערי זה לא נותן מענה.

מומחה למחלות חניכיים יכול בפרוצדורה כירורגית פשוטה וקלה לכסות בחניכיים את חשיפת השורש

10/04/2023 | 22:26 | מאת: אליקו

היי, האם זה פרוצדורה קלה? כשאני שאלתי את מומחה החניכיים נאמר לי שהפתרונות הם סתימה או טיפול שורש

לא יודע באיזו עיר אתה גר אבל תיכנס לגוגל וחפש את ד"ר מייזי אליעזר שץ ותתיעץ איתה לפני שאתה מבצע סתימה או טיפול שורש. ....

מנהל פורום רפואת שיניים