הרמת סינוסים פתוחה- נזלת שחורה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

10/04/2023 | 09:31 | מאת: ניב

שלום דוקטור, אני לאחר 4 חודשים מניתוח הרמת סינוסים פתוחה שנעשה בצד שמאל לסעת עליונה הכל היה בסדר עד שלפני שבוע קינחתי את האף ומנחיר שמאל בלבד יוצאת נזלת שחורה לא יחסתי לזה חשיבות עד היום בבוקר ששוב הנזלת בנחיר הזה בלבד יוצאת שחורה יש לציין כי אני אדם בריא בדרך כלל ייתכן ויש קשר בין הניתוח שבוצע למה שאני מתאר?

יתכן ויש לך סינוסיטיס כתוצאה מפריצה לסינוס. פנה לרופא שביצע את הניתוחים, או פנה לכירורג פה ולסת אחר

10/04/2023 | 09:49 | מאת: ניב

מה ההשלכות של פריצה לסינוס? שוב ניתוח?

סגירה של הפריצה. די פשוט וקל

מנהל פורום רפואת שיניים