כאבים כמעט שנה אחרי טיפול שורש וכתר

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

09/04/2023 | 23:32 | מאת: מולי

שלום רב. לפני כשנה בערך אולי פחות, עשיתי טיפול שורש ןכתר. האזור היה רגיש בעיקר בלעיסה של דברים קשים / לחץ.. לפני 3 שבועות הגעתי לביקורת שנאמר לי שהכל תקין.. אתמול והיום יש,לי כאב קל / רגישות שוב יותר ממה שהיה בעבר באזור של הכתר גם בצחצוח.. אכלתי בוטן אולי בגלל זה.. ידוע לי שהרופא עשה בטיפול השורש 3 תעלות במקום 4. כי לא ראה צורך ב,4. יכול להיות שקרה שם משהו??

כמה תעלות יש פיזית בשן? יכול להיות שנוצר סדק בשן כתוצאה מאכילת מזון קשה. יכול להיות שכתוצאה מזה שלא טיפלו בכל התעלות יש דלקת בשורש. יכול להיות שיש דחיסות מזון

מנהל פורום רפואת שיניים