שורש חשוף-רגישויות לקור וחום

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

03/04/2023 | 23:55 | מאת: דוד

שלום דוקטור, יש לי שורש חשוף בצד ימין לסת עליונה (בין 2 טוחנות להבנתי) משתמש באלמקס+סנסודיין הרגישות השתפרה אך עדיין יש ימים עם רגישות זניחה וימים עם רגישות משמעותית יותר מדוע זה קורה? מה אני צריך לעשות כדי "לשכוח מזה"?

מרגע ששורש חשוף תהיה רגישות לקור/חום/מתוק. אם המשחות לא עוזרות פנה למומחה למחלות חניכיים. יש להם פרוצדורה לכיסוי מחדש בחניכיים של השורש החשוף

04/04/2023 | 07:44 | מאת: דוד

כמה זמן היית ממליץ לי להמתין עד לפנייה למומחה?

אם אחרי שבועיים של אלמקס וסנבודיין הכאב לא נעלם אז פנה למומחה

מנהל פורום רפואת שיניים